Get Adobe Flash player

Vetura Standarte

 Vetura EkonomikeVetura StandarteMakina 4X4TransportiLuksoze 


  Nga     45 Euro
Seat Leon ose e ngjashme
Eshte e disponueshme me kambio automatike si dhe me kambio manuale.Hapsire e mjaftueshme per 5 persona,radio CD Mp3,airbag,ajer i kondicionuar,5 dyer, ABS, si dhe nje hapsire e mjaftueshme per bagazhet tuaja.

  Nga     45 Euro
Volkswagen Golf VI OSE E NGJASHME
Eshte e disponueshme me kambio automatike si dhe me kambio manuale.Hapsire e mjaftueshme per 5 persona,radio CD Mp3,airbag,ajer i kondicionuar,5 dyer si dhe nje hapsire e konsiderueshme per bagazhet tuaja

  Nga     45 Euro
Ford Focus OSE E NGJASHME
Eshte e disponueshme me kambio automatike si dhe me kambio manuale.Hapsire e mjaftueshme per 5 persona,radio CD Mp3,airbag,ajer i kondicionuar,4 dyer, ABS, si dhe nje hapsire e mjaftueshme per bagazhet tuaja.
Hot Destinations :

Krishtlindje dhe Viti i Ri :

Kontakt :

Mob: +355 672011540

Mob: +355 672020960

Mob: +355 684071401

Tel: 042 321520  
Fax: 042 321520  
 
Adresa: Rr. Medar Shtylla(ish Komuna e Parisit), Dyqani Nr.16
Tirana, ALBANIA 

e-Mail: info@kelvin-travel.com

Kërko :

  Search