BILETA AVIONI

*Cmime momentale dhe për data të caktuara. Nxitoni të rezervoni! Ju këshillojmë të bëni rezervime te hershme, në mënyrë që të përfitoni nga cmimet më të lira. Për më shumë destinacione, na kontaktoni!

ME NISJE NGA TIRANA

DESTINACIONI Cmimi ne euro duke filluar nga: (nje drejtim)
Budapest 15€
Vjenë 20€
Memmingen 25€
Gjenevë 20€
Londër 25€
Dortmund 30€
Milano 25€
Stamboll 45€
Paris 45€
Dusseldorf 55€
Pisa 25€
Bologna 20€
Venecia 65€
Verona 30€
Bergamo 20€
Athinë 55€
Romë 50€
Firenze 65€
Bari 65€
Rimini 65€
Ancona 65€
Torino 75€
Genoa 75€
Perugia 75€
Bruksel 85€
Treviso 35€

ME NISJE NGA PRISHTINA

DESTINACIONI Cmimi ne euro duke filluar nga: (nje drejtim)
Budapest 15€
Vjenë 20€
Berlin 27€
Basel 25€
Gjenevë 27€
Memmingen 20€
Stamboll 45€
Dortmund 25€
Londër 40€

 

ME NISJE NGA PODGORICA

DESTINACIONI Cmimi ne euro duke filluar nga: (nje drejtim)
Berlin 15€
Milano 15€
Bologna 15€
Budapest 15€
Stockholm 22€
Stuttgart 15€
Londër 15€
Bruksel 22€
Memmingen 20€
Krakow 20€
Barcelonë 22€
Vjene 15€
Katowice 25€
Warsaw Chopin 30€
Dublin 30€

 

ME NISJE NGA SHKUPI

DESTINACIONI Cmimi ne euro duke filluar nga: (nje drejtim)
Milano 16€
Friedrichshafen 22€
Nuremberg 22€
Budapest 22€
Karlsruhe 22€
Bremen 22€
Hamburg 22€
Hanover 22€
Maltë 22€
Dortmund 27€
Memmingen 22€
Berlin 22€
Bruksel 22€
Bratislava 15€
Romë 27€
Treviso 22€
Këln 22€
Frankfurt 22€
Eindhoven 27€
Gothenburg 27€
Barcelonë 22€
Paris 27€
Malmo 27€
Kopenhagen 27€
Basel 27€
Oslo 27€
Londër 27€
Stockholm 27€
Larnaca 15€