Dubai

Dubai

1.Burj Khalifa Burj Khalifa, e larte 829.8 metra është ndërtesa më e lartë në botë dhe më e famshmja e Dubait. Për shumicën...

Price on call View More
Amsterdam

Amsterdam

1.Rijksmuseum Një nga atraksionet më të njohura të Amsterdamit, Rijksmuseum u themelua në 1809 për të strehuar koleksionin e madh të vendit të...

Price on call View More
Barcelona

Barcelona

1.Bazilika e familjes Sagrada Një kishat më të pazakonta të Evropës të, kjo bazilikë spektakolare është panorama më e famshme në Barcelonë. Bazilika...

Price on call View More
Budapest

Budapest

1.Parlamenti I Hungarisë Ndërtesa e parlamentit të Hungarisë, e cila është disenjuar në stilin gotik, është e treta ne botë nga madhësia. Edhe...

Price on call View More
Paris

Paris

1.Kulla Eiffel Kulla Eiffel është e preferuara e turistëve, dhe është e vështirë të besosh se kur u ndërtua u konsiderua ‘e shëmtuar’....

Price on call View More
Rome

Rome

1.Koloseu dhe Harku I Kostandinit Me kapacitet prej 50000 Spektatorësh, Koloseu njihet në histori si vendi ku u mbajtën performance teatrale, festivale ose...

Price on call View More