Plotësoni formën e mëposhtëme, dhe ne do t’i përgjigjemi sa më shpejtë që të jetë e mundur.

Na kontaktoni:

Tirana, Albania

Adresa: Rruga Medar Shtylla, Dyqani nr. 20
+355 67 20 209 38

Opening Times:

Monday to Saturday08:30 am to 21.00 pm

Sunday09:00 am to 14:00 pm