Nov 2 Days TIRANA Albania
2 days

FUNDJAVE NE VALBONE

Ne pakete perfshihen: -AKOMODIMI NË HOTEL NË VALBONE -MËNGJESI DHE DARKA NË HOTEL -TRANSPORTI ME...

€59 View More
May 5 Days Sweden
5 days

Pranverë në Kryeqytetet Skandinave

Në pagesën përfshihen: 1. Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Shkup dhe Kthimi...

€599 View More
Apr 8 Days Spain
8 days

Pranverë në Spanjë dhe Portugali

Në pagesën përfshihen: 1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Podgoricë - Barcelonë - Podgoricë. 2. Transfertat...

€649 View More
Apr 5 Days Berlin
5 days

Pranverë në Berlin

Në pagesë përfshihen: 1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë. 2. Transferta...

€379 View More
Mar 5 Days Tirana Prague
5 days

Pranverë në Pragë

Në pagesë përfshihen: 1. Udhëtimi vajtje - ardhje me avion, 2. Transfertat dhe shëtitjet me...

€339 View More
Mar - Apr 3 Days Dubrovnik
3 days

Udhëtim në Grup Dubrovnik

Te Perfshira: Udhetim me autobus Tirane - Dubrovnik - Tirane Akomodimi ne Hotel 4* me...

€99 View More