Amsterdam

Amsterdam

1.Rijksmuseum Një nga atraksionet më të njohura të Amsterdamit, Rijksmuseum u themelua në 1809 për të strehuar koleksionin e madh të vendit të arteve dhe antikave të rralla. Koleksioni mbresëlënës i muzeut përfshin rreth shtatë milion vepra arti, midis tyre më shumë...

Price on call View More