Dubai

Dubai

1.Burj Khalifa Burj Khalifa, e larte 829.8 metra është ndërtesa më e lartë në botë dhe më e famshmja e Dubait. Për shumicën e vizitorëve, ngjitja në katin e 124 është një gjë e domosdoshme , nga ku ofrohet një pamje spektakolare...

Price on call View More