Rome

Rome

1.Koloseu dhe Harku I Kostandinit Me kapacitet prej 50000 Spektatorësh, Koloseu njihet në histori si vendi ku u mbajtën performance teatrale, festivale ose lojra të ndryshme. Pranë Koloseut ndodhet Harku I Kostandinit, një hark triumfi I ngritur nga Senati për ë nderuar...

Price on call View More