Tour overview

1.Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2.Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40x 25cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra)

*Ofertë e vlefshme për datat 12.03.2020 dhe 19.03.2020.

Included

  • Udhëtimi
  • Akomodimi
  • Mëngjesi
  • Shoqërimi

DITA E PARË:

Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 10:15. Mbrritja në Paris në 12:55. Pasdite, Shëtitje e lirë në Sacre Coer dhe Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

DITA E DYTË:

Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

DITA E TRETË:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

DITA E KATËRT:

Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja në orën 07:10 Mbrritja në Tiranë në orën 09:50. Fundi i sherbimit tone.