Tour overview

Ne pakete perfshihen:
-AKOMODIMI NË HOTEL NË VALBONE
-MËNGJESI DHE DARKA NË HOTEL
-TRANSPORTI ME AUTOMJET KOMOD
– DREKË NË PRIZREN.
– LUNDRIMI ME TRAGET KOMAN – FIERZË
– MBRËMJE FESTIVE NË VALBONË
-GUIDA SHOQËRUESE GJATË UDHËTIMIT

*Oferta eshte e vlefshme per rezervime per datat 28, 29 Nëntor.

Included

  • AKOMODIMI NË HOTEL NË VALBONE
  • MËNGJESI DHE DARKA NË HOTEL
  • TRANSPORTI ME AUTOMJET KOMOD
  • LUNDRIMI ME TRAGET KOMAN - FIERZË
  • DREKË NË PRIZREN
  • MBRËMJE FESTIVE NË VALBONË
  • GUIDA SHOQËRUESE GJATË UDHËTIMIT

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana ne orën 06.00. Ndalesë e shkurtër në Vaun e Dejës. Mbrritja në Koman. Udhëtimi me Traget nëpër “Fjordet” e Lumit Drin nga Komani në Fierzë. Lundrimi zgjat 2 orë. Nisja nga Fierza për në Bajram Curri. Ndalesë e shkurtër në qytetit. Drekë e lirë. Nisja për në Kanionin e Shoshanit. Vizitë e shkurtër. Vazhdimi udhëtimit për në Valbonë. Mbrritja në Valbonë. Pasdite, vizitë në Ujëvarën e Valbonës, në Liqenin e Xhemës dhe Mullirin e Vjetër. Fjetje dhe Darkë në Hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pejë. Vizitë e shkurtër Kthimi për në Gjakovë. Vizitë e shkurtër. Vazhdimi udhëtimit për në Rrugovë. Vizitë e shkurtër. Vazhdim i udhëtimit për në Prizren. Vizitë e Prizrenit. Drekë në Restorant në Prizren. Pasdite, kthimi për në Tiranë.