Tour overview

Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishtinë – Berlin – Prishtinë.
2. Transferta dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi në hotel për 3 ose 4 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Transferimi me autobus për në Aeroportin e Prishtinës.
7. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 56 x 45 x 25 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

*Ofertë e vlefshme për datën 27.04.2020.

Included

  • Udhëtimi
  • Akomodimi
  • Mëngjesi
  • Transporti
  • Shoqërues

Dita e Parë:

Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Prishtinës. Fluturimi direkt Prishtinë - Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 09:25. Mbërritja në Berlin në orën 12:00. Udhëtimi me Autobus për në Drezden. Mbërritja në Drezden. Vizitë rreth 4 orë në monumentet e Drezdenit. Sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjesi në hotel. Nisja për në Laipcig. Mbërritje në Laipcig. Paradite, Vizitë rreth 2 orë e monumenteve të Laipcigut. Nisje për në Pocdam, Mbërritje në Pocdam. Vizitë e monumenteve tè Pocdamit. Vazhdimi i udhëtimit për në Berlin. Sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita e Tretë:

Mëngjesi në hotel. Vizitë në monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Raishstag, Katedralja e Berlinit, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në hotel.

Dita e Katërt:

Mëngjesi në hotel. Vizitë në: Monumenti hebre si dhe ai sovjetik, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i shembur i Berlinit. Pasdite, të lirë për shopping.

Dita e Pestë:

Mëngjesi në hotel. Transferimi me autobus për në aeroportin e Berlinit. Flutuimi për në Prishtinë, Nisja në orën 12.15. Mbërritja në 14.45. Transferimi me autobus nga Prishtina në Tiranë.