Tour overview

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje – ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

*Ofertë e vlefshme për datën 10.03.2020

Included

  • Udhëtimi
  • Transfertat me autobus
  • Akomodimi
  • Mëngjesi
  • Shoqerues

DITA E PARË:

Fluturimi Direkt Tiranë - Budapest. Nisja më 15:00 - Mbrritje në Budapest më 16:25. Transferimi në Qytet. Vizitë panoramike e qytetit të Budapestit. Sistemim dhe fjetje në hotel.

DITA E DYTË:

Mëngjesi në hotel. Nisje, herët në mëngjes për në Pragë. Udhëtimi zgjat rreth 7 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra për pushime. Mbrritje në Pragë. Vzitohen: Haratchani, Kisha e Loretos, Kështjella e Pragës, ku ndodhet dhe Selia zyrtare e Presidentit, Bazilika brenda kështjellës dhe Galeria Kombëtare, Katedralja Shën Vitus, Bazilika e Shën Xhorxhit, Pallati Mbretëror. Sistemim dhe fjetje në hotel.

DITA E TRETË:

Mëngjesi në Hotel. Vizitohen: Lagjia Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit, Muzeumi Kombëtar të Pragës, kalohet nëpërmjet sheshit të Qytetit të Ri, vizitohet Qyteti i Vjeter me sheshin e tij karakteristik, kalimi nëpërmjet kullës së orës astrologjike,kalimi dhe njohja me Urën e famshme të Charlsit e cila është e zbukuruar nga 30 statuja të stileve të ndryshme.
Opsionale: Pasdite, Vizitë në qytetin piktoresk të Karlovy Vari-t.
Pasdite vonë, Nisje për në Znojmo ose Brno. Udhëtimi zgjat rreth 3. Mbërritje në hotel në Znojmo ose Brno. Sistemimi dhe fjetje në hotel.

DITA E KATËRT:

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit do të vazhdojmë udhëtimin për në Vjenë. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Pasdite nisja për në Bratisllavë. Vizitë e shkurtër e Monumenteve të Bratisllavës. Sistemim dhe fjetje në hotel në Bratisllavë.

DITA E PESTË:

Mëngjesi në hotel. Transferta për në Aeroportin e Vienës. Nisja më 11:00. - Mbërritje më 12.35. Fluturimi për në Shqipëri.