Kelvin Travel

Kelvin Travel

Kelvin Travel

Kelvin Travel

Bileta Avioni

BILETA AVIONI *Cmime momentale dhe për data të caktuara. Nxitoni të rezervoni! Ju këshillojmë të bëni rezervime te hershme, në mënyrë që të përfitoni nga cmimet më të lira. Për më shumë destinacione, na kontaktoni!...

Personalizo

Bileta Autobusi

Bileta Autobusi Me nisje nga Tirana GREQI GJERMANI ITALI TURQI BULLGARI MAQEDONI KOSOVE Destinacioni Vajtje Vajtje- Ardhje AGRINJO 28€ 45€ EGIO 25€ 50€ ALEKSANDRI 24€ 45€ ARTA 22€ 40€ ATHINE 30€ 50€ KALKIDHA 30€ 50€...

Bileta Avioni

BILETA AVIONI

*Cmime momentale dhe për data të caktuara. Nxitoni të rezervoni! Ju këshillojmë të bëni rezervime te hershme, në mënyrë që të përfitoni nga cmimet më të lira. Për më shumë destinacione, na kontaktoni!

ME NISJE NGA TIRANA

DESTINACIONI Cmimi ne euro duke filluar nga: (nje drejtim)
Budapest 15€
Vjenë 20€
Memmingen 25€
Gjenevë 20€
Londër 25€
Dortmund 30€
Milano 25€
Stamboll 45€
Paris 45€
Dusseldorf 55€
Pisa 25€
Bologna 20€
Venecia 65€
Verona 30€
Bergamo 20€
Athinë 55€
Romë 50€
Firenze 65€
Bari 65€
Rimini 65€
Ancona 65€
Torino 75€
Genoa 75€
Perugia 75€
Bruksel 85€
Treviso 35€

ME NISJE NGA PRISHTINA

DESTINACIONI Cmimi ne euro duke filluar nga: (nje drejtim)
Budapest 15€
Vjenë 20€
Berlin 27€
Basel 25€
Gjenevë 27€
Memmingen 20€
Stamboll 45€
Dortmund 25€
Londër 40€

 

ME NISJE NGA PODGORICA

DESTINACIONI Cmimi ne euro duke filluar nga: (nje drejtim)
Berlin 15€
Milano 15€
Bologna 15€
Budapest 15€
Stockholm 22€
Stuttgart 15€
Londër 15€
Bruksel 22€
Memmingen 20€
Krakow 20€
Barcelonë 22€
Vjene 15€
Katowice 25€
Warsaw Chopin 30€
Dublin 30€

 

ME NISJE NGA SHKUPI

DESTINACIONI Cmimi ne euro duke filluar nga: (nje drejtim)
Milano 16€
Friedrichshafen 22€
Nuremberg 22€
Budapest 22€
Karlsruhe 22€
Bremen 22€
Hamburg 22€
Hanover 22€
Maltë 22€
Dortmund 27€
Memmingen 22€
Berlin 22€
Bruksel 22€
Bratislava 15€
Romë 27€
Treviso 22€
Këln 22€
Frankfurt 22€
Eindhoven 27€
Gothenburg 27€
Barcelonë 22€
Paris 27€
Malmo 27€
Kopenhagen 27€
Basel 27€
Oslo 27€
Londër 27€
Stockholm 27€
Larnaca 15€

 

Personalizo

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bileta Autobusi

Bileta Autobusi

Me nisje nga Tirana

Destinacioni Vajtje Vajtje- Ardhje
AGRINJO 28€ 45€
EGIO 25€ 50€
ALEKSANDRI 24€ 45€
ARTA 22€ 40€
ATHINE 30€ 50€
KALKIDHA 30€ 50€
KORINTH 30€ 55€
EDESA 23€ 40€
ELASONA 22€ 40€
IANICA 24€ 45€
JANINA 22€ 40€
KOSTUR 25€ 45€
KATERINI 26€ 47€
KOZAN 20€ 35€
LAMIA 27€ 48€
LARISA 22€ 40€
PATRA 30€ 50€
PTOLEMAIDHA 20€ 35€
SKIDRA 23€ 40€
SELANIK 25€ 45€
VERIA 23€ 42€
VOLOS 35€ 60€
Destinacioni Vajtje Vajtje- Ardhje
BERLIN 100€ 200€
BIELEFELD 100€ 180€
BREMEN 100€ 200€
DORTMUND 100€ 180€
DYSLDORF 100€ 180€
ESEN 140€ 200€
FRANKFURT 100€ 180€
HAMBURG 100€ 200€
HANOVER 100€ 200€
KARLSRUHE 100€ 160€
KELN 100€ 180€
MANHEIM 100€ 160€
MYNIH 80€ 130€
NUREMBERG 100€ 200€
STUTTGART 80€ 150€
ULM 80€ 150€

 

Destinacioni Vajtje Vajtje- Ardhje
ALESSANDRIA 70€ 140€
ASTI 70€ 140€
BERGAMO 60€ 120€
BOLOGNA 60€ 120€
BRESHIA 60€ 120€
CUNEO 70€ 140€
FIRENCE 60€ 120€
MILANO 60€ 120€
MODENA 70€ 140€
NOVARA 60€ 120€
PADOVA 60€ 120€
PARMA 70€ 140€
PIACENZA 70€ 140€
PISTOIA 60€ 120€
PRATO 60€ 120€
SALUZZO 70€ 140€
TORINO 70€ 140€
TREVISO 60€ 120€
TRIESTE 50€ 100€
UDINE 60€ 120€
VENECIA 50€ 100€
VERCELLI 60€ 120€
VERONA 60€ 120€
VICENCA 60€ 120€

 

Destinacioni Vajtje Vajtje- Ardhje
STAMBOLL 40€ 60€

 

Destinacioni Vajtje Vajtje- Ardhje
SOFIE 40€ 70€

 

Destinacioni Vajtje Vajtje- Ardhje
SHKUP 20€ 35€

 

Destinacioni Vajtje Vajtje- Ardhje
DECAN 10€ 15€
FERIZAJ 10€ 15€
GJAKOVE 10€ 15€
KOMORAN 10€ 15€
PEJE 15€ 20€
PRISHTINE 10€ 15€
PRIZREN 10€ 15€
SLLATINE E MADHE 10€ 15€
SUHAREKE 10€ 15€

 

Eksploro