Me një eksperiencë 11 vjecare, agjecia turistike Kelvin Travel, synon ti përgjigjet cdo nevoje të klientit. Agjencia jonë është e certifikuar nga IATA (International Air Transport Association), prej së cilës bëhet e mundur gjenerimi I biletave avionit me cmimet më të volitshme.  Kelvin Travel nëpërmjet bashkëpunimit  të ngushtë me hotelet më cilësore dhe të rankuara më mirë, i ofron klientit një gamë të gjërë zgjedhjesh në cdo destinacion te botës, në cdo stinë. Stafi I kualifikuar I Kelvin Travel orienton klientet e saj drejt paketave turistike në destinacionet  më të preferuara, dhe nga ana tjeter drejt destinacioneve më ekskluzive.

Në mënyrë që të ofrojë paketa sa me plota, ku klienti me një ndalesë të përmbushë cdo nevoje të tij, Kelvin Travel ofron shërbime plotësuese si sigurime shendeti në udhëtim, karton jeshil dhe makina me qera në cdo destinacion.

Kontaktoni me stafin tonë për tu informuar rreth paketave turistike, dhe do tu përgjigjemi kërkesave tuaja me një kujdes të vecantë, pasi ne e vlerësojme besimin e klientëve dhe bazohemi tek marredhëniet afatgjata me to.

Shërbime të tjera:

Bileta Autobusi
Bileta Trageti
TPL
Asistencë / Konsulencë për aplikime vizash