Londra

Londra

1.Pallati mbretëror Buckingham Një nga ndërtesat më ikonë të Britanisë, Buckingham Palace është jo vetëm residenca e familjes mbretërore por ka dhe funksion administrativ. Pallati është ndërtuar ne vitin 1837. 2.Kulla e Londrës dhe Tower Bridge Kulla e Londrës ka pasur shumë...

Price on call View More