Paris

Paris

1.Kulla Eiffel Kulla Eiffel është e preferuara e turistëve, dhe është e vështirë të besosh se kur u ndërtua u konsiderua ‘e shëmtuar’. Kulla ikonike u krijua nga Alexandre-Gustave Eiffel për Ekspozitën e Parisit 1889, e cila shënoi njëqindvjetorin e Revolucionit Francez....

Price on call View More
Mar 4 Days France
4 days

4 Ditë në Paris

1.Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 2.Transfertat dhe shëtitjet me autobus. 3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi. 4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë. 6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një...

€399 View More