Tour overview

Te Perfshira:

  • Udhetim me autobus Tirane – Dubrovnik – Tirane
  • Akomodimi ne Hotel 4* me mengjes dhe darke ne Hercegnovi
  • Guide profesionale
  • Vizitat sipas programit
  • Asistenca jone gjate gjithe kohes

*Ofertë e vlefshme për datat: 6.03.2020 ; 10.04.2020 dhe 17.04.2020.

Included

  • Udhëtimi
  • Akomodimi
  • Mëngjesi
  • Darka
  • Shoqërimi

DITA E PARË:

08:00 Pas takimit me guiden tone ne Sheshin "Nene Tereza" fillon udhetimi me autobus komod me ajer te kondicionuar.
11:00 – 12:00 Ndalesa e pare per mengjesin prane kufirit me Malin e Zi ne Muriqan ku mund te shijojme edhe mengjesin.
12:00 – 12:30 Procedurat e kalimit te kufirit
Pas ndaleses se pare ne Muriqan, udhetimi vazhdon drejt qyteteve te Barit, Petrovacit dhe Shen Stefanit ku do kemi mundesi per nje pushim te shkurter per fotografi. I drejtohemi Budves (qyteti me turistik i bregdetit te Malit te Zi).
14:30 – 16:00 City Tour ne Budva.
Aty do kemi mundesi te vizitojme Kalane e Qytetit te Vjeter dhe Portin e qytetit pjese te cilat priten te behen pjese e pasurive historike te UNESCO-s. Gjithashtu do kemi mundesi te drekojme ne menyre fakultative. Sugjerimi yne do jete gjithmone i pranishem. Pas ketij pushimi te kendshem, drejtimin do ta marrim per ne Hercegnovi.
19:00 – 21:00 Darka dhe Akomodimi ne hotel.

DITA E DYTË:

07:00 – 08:30 Mengjesi ne hotel
Trasferta per ne qytetin e Dubrovnikut.
10:00 City Tour i qytetit te vjeter
Gjate transfertes nje riprezantim te programit nga guida jone dhe me pas fillojme viziten panoramike te qytetit te vjeter te Dubrovnikut. (Ndryshe konsierohet si Venecia ne miniature). Dubrovniku ofron nje turizem kulturor ashtu dhe veror. Ai cilesohet si nje nga perlat e Adriatikut. Ne kohe te vjetra ndryshe i quajtur Raguza ka qene gjithmone ure komunikimi per Europen. Qyteti eshte pjese e Trashegimive Kulturore te UNESCO-s.
Vizita panoramike perfshin: Manastirin Francescan & Domenican (Manastire te cilet kane histori ne qytetin e vjeter sepse simbolizojne kohen e zhvillimit te tij perpara termetit). Porta e Piles dhe Shatervani i Onofrios, Farmacia e vjeter, Shetitorja kryesore e qytetit Stradun, Katedralja e qytetit, Katedralja e St. Blaise, shenjtorit te Dubrovnikut do te jete nje eksperience e bukur per viziten tuaj, Pallati i Dukes, Kulla e Sahatit, Statujen e Heroit Orlando dhe Shkrimtarit Marin Drizic,
Kullen e Mincetes, Portin e Qytetit etj.
15:00 Me pas do te vizitojme Uren Tudjman e cila eshte ndertuar per nder te Presidentit te pare Kroat: Franjo Tudjman, gjate viteve 1999 - 2001
Pasdite kohe e lire per Shopping.
Kthimi me transport perseri ne Hercegnovi.
19:00 – 21:00 Darka dhe Akomodimi ne hotel

DITA E TRETË:

07:00 – 09:00 Mengjesi ne hotel
Nisja e kthimin per ne Tirane ku ndalesa e pare do te jete ne Kotorr.
11:00 – 13:00 Vizite panoramike ne Kotorr: Kotorri eshte nje vend teper turistik i cili eshte pjese e Trashegimive Kulturore te UNESCO-s. Ai ka formen e nje trekendeshi me tre Porta, duke komunikuar me pjeset e tjera te qytetit. Aty do kemi mundesite shohim Katedralen e St. Triphonit dhe Kishen e St. Nicolas si edhe pallatet e vjeter qe i kane rezistuar kohes. Ndryshe quhet Qyteti i Mbretereshes Teute me nje qyteze brenda Kalase dhe me nje Keshtjelle ne maje te malit. Gjatesia e mureve arrin deri ne 4.5 km dhe ato jane ndertuar nga shekulli i 9-te deri ne shekullin e 14-te. Aty do te kemi mundesi te drekojme ne menyre fakultative. Pas pushimit ne Kotorr kalojme ne Tunelin e Vramacit dhe marrim drejtimin per ne qytetin turistik te Budves. Me pas nisemi per ne Muriqan per te vazhduar me procedurat e kalimit te kufirit shqiptar
21:00 Kthimi per ne Tirane.

Fundi i sherbimit tone.