Tour overview

Te Perfshira:

 • Udhetim me Air Albania
 • Transfertat si ne program
 • Akomodimi ne Hotel 3 yje ose 5 yje (ne varesi te preferencave) me mengjes te perfshire
 • City Tour me Guide Lokale
 • Guide profesionale

Te Pa Perfshira:

 • Cdo gje tjeter qe nuk eshte permendur ne seksionin te perfshira
 • Dinner Cruise Bosphorus – 35 euro per person
 • City Tour Dolmabahce Palace – 38 euro per person
 • Pallatin Top Kapi – 13 euro per person
 • Muzeu Shen Sofia – 13 euro per person

Cmimet Per Person (EUR):

Hotel Legacy Ottoman 5*

 • Single: 375
 • Double: 295
 • Triple: 290
 • Child(2-11.99): 275

Hotel Sim 3*

 • Single: 290
 • Double: 245
 • Triple: 240
 • Child(2-11.99): 225

Included

 • Udhëtimi
 • Akomodimi
 • Mëngjesi
 • Transporti
 • Shoqërues

Not Included

 • Dreka dhe Darka
 • Hyrja në Muze